Sänka e36 m3? 40/20?

Sha! Har införkaffat mig en e36 318is igår och funderar över sänkning. som det är nu så går det bara att köra. vill helst ha 60/40 sänkt. dock så är far inte överens och vill att det ska vara högre och tycker att jag ska ha 40/20 istället. finns det några bilder på båda så man kan jämföra? kommer man kunna köra vanligt utan att köra annorlunda vid fartgupp osv? PS: hur funkar det med att kapa dom bara? fördelar/nackdelar med att kapa bara?



Svar på inlägget: Sänka e36 m3? 40/20?



Köp coilovers istället! Finns billiga märken så som FK osv, då får du alla möjligheter att justera till den höjd du själv vill ha. Annars på en bmw är de 60/40 som gäller om de ska se bra ut, och att kapa skulle ja aldrig ens fundera på. De förstör en hel del av väghållningen, om du frågar mig:)


Som sagt coilovers!! jag köpte ett par för 2500? funkar kanon!!


Kolla bilden på min förra bmw som jag länka nedanför Den hade jag 40/60, fast fram blev inte som det skulle.. Är lägre en vad de tser ut! Det sitter fint kan jag iaf säga! Och det där är 17" fälgar haha! http://i45.tinypic.com/2ccmses.jpg Men en fråga, varför skriver du "Sänka e36 m3"? Det är ju en 318is och m3 passar inte på denna?


Jo M3 fjäderben passar på den, jag har haft såna på min 328 som sen en kompis till min tog över och satte på sin 318 is:)


Köp coilisar! 60/40 borde ju inte va ett stort problem om du har lite större fälgar också Tänk sen på att efter du har kört typ 1/2 dagar med coils så blir den lite lägre





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka