Tonade bakljus volvo 744 lagligt?

Tja, är de lagligt att tona baklysena såhär (se bild) ? Och hur gör man när man tonar? Folk sa att jag borde svart tona men de säger inte mig så mkt



Svar på inlägget: Tonade bakljus volvo 744 lagligt?



Bilprovningen kommer inte att godkänna det då troligtvis din blinkers inte kommer att blinka gult! Tona Antingen med färg, finns speciell färg för detta, utan blir mattsvart. Toningsfilm, lite mer pyssel för att få det bra! Ytan blir blanksvart.


All åverkan med toning/omfärgning etc av ljus o lyktor är Ej lagligt


Seth: Det är bra olagligt om lyktan är E-märkt! Tror jag dom flesta redan vet, men dom som gör det bryr sig nog inte speciellt mycket!


Att rödtona då?


90% av lampan är ju redan röd. Kör original.


Finns de nått lagligt sätt att snygga till bakljusena då ?


http://www.hova.com/volvo-740-9092-bakl . c-670.aspx Där har du, enligt mig 740ins snyggaste baklysen.


Tack, synd att de ska kosta så mkt bara


Finns nog en drös på blocket/tradera ska du se





Polaren till mig lackade sina bakljus precis sådär på sin 740 för några veckor sen, han köpte den här på biltema tror jag det var http://www.biltema.se/sv/Bilvard/Farg-o . rg-36869/, 2 burkar gick det till. Ta bort lycktorna tvätta dom rena, spraya sedan utsidan med burken i flera lager, kör ett lager låt det torka sen kör du ett till och ett till tills det är helt svart. Bra resultat blev det men faller mig inte riktigt i smaken..


hej hej jag hade beställt lite tonnig film via ebay som är skit lätt och sätta dit och kostade bara 50 kr för 120cmx120 och tar typ 5 min och installera och gå att ta bort om man vill och lyser rätt färger för brom blinkers och bakljus


ok men ska man tona på utsidan eller insidan?


Kör sådär på min men har det vita svart;) ser helt ok ut


utsidan och du behöver värme pistol och kniv ...


U:GB:3160" target="_blank" rel="nofollow">http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? . OU:GB:3160


oki tack


Utsidan ofc.


Utsidan





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka