Interiörslister till BMW E46

Tjena! Jag hade tänkt att byta panel-lister i bilen till ett par i krom. Dom jag har nu ser bara svarta o tråkiga ut. Har vart inne på BMW's hemsida och kollat men dom har inga prisuppgifter, vilket stör mig.... någon som vet vad sånna kostar eller om nån har sånna till salu? Även tröskel-lister osv..?



Svar på inlägget: Interiörslister till BMW E46



Kolla på www.stylabilen.se (http://www.stylabilen.se/bmw/original.asp kika lite längre ner på denna sida så finns det för 2200kr) Nu vet jag inte om du sett några andra interiörlister som du menade, det där är dom i borstat aluminium som borde bli snyggt till din när du har mörk inredning. Dock brukar dom ju kosta en del och går nog ändå på 1500 om man hittar dom för bra pris. Dom jag kikade på till min (svartmetallic/högglans) kostade över 4000:- på bmw, men hittade begagnade och var bara tvungen att köpa delen runt växelspaken då jag behövde uttag för elhissar både fram bak. Antar att du inte vill ha trä-lister, har annars sånna liggades till en sedan/touring E46.


Jo men där var ju sånna jag letade efter! Däremot verkade dom inte ha instegslisten för e46, men den klarar jag mig nog utan... Men tack så jättemycke för tipset!


Borde dock gå att hitta lite billigare tycker jag, du kan ju kolla annonserna på Autopower och så, tradera/ebay kan det ju finnas på med.


Hej Har en uppsättning borstad aluminiumlister till E46 Sedan (med elhissar fram) för 1700:- komplett set, bak och fram. Finns på reasidan: http://www.stylabilen.se/Veckanserbjudande/sommar.asp Mvh Razvan


HHhhmm, det verkade ju inte helt fel! Inte för att jag är i största behov av dom i brådska, men jag är helt klart intresserad, haft några spekulanter på dom eller? Är dom i nytt fint skick?


Bara för ren jämförelse, någon som vet vad interiörslisterna i kolfiber kostar? Tycker dom är rätt heta också, men jag är lite inne på dom i aluminium, för dom känns moderna och lite lyxigare


Vi har sålt en del sådana lister under våren, har som sagt endast en uppsättning kvar till det här priset. Dessa är HELT nya i kartong, aldrig monterade. Interiörlister i kolfiber kostar runt 6500:- tror jag (kanske finns billigare också) Mvh Razvan





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka