Hemma gjorda led bak lampor lagligt?

nu är det så här att jag ska lägga igen hålen för bak lamporna och tänkte sätta dit nåt diskretare. tänkte använda led lampor å bygga upp nå chyst lr om någon har nå annat alternativ att komma till mig med typ



Svar på inlägget: Hemma gjorda led bak lampor lagligt?



obs måste vara E märkt


Hemmagjorda ledbaklampor lagligt? - beroende på utformning - ja skulle jag tro. Till övriga frågor så hade det ju hjälpt om du hade sagt vad för bil du har..?


pontiac grand prix 90


allt hemmagjort i ljusväg är olagligt,, sen om du blir stoppad, eller ej beror ju på hur du gjort,, ett ex jag har tagit bort rd7gul färg från mina bakljus, emärkta,, = olagligt för jag får inte göra åverkan på en Emärkt produkt,, MEN ingen bryr sig,, för de lyser rött/orange endå, gör man det seriöst så bryr sig ingen,, ett ex till en kompis monteade 4 st hella dod bakljus på sin bil och har extra reflexer på bes,, men glömde dem sist,, ingen brydde sig endå


På en beachbuggy är det i allafall inga problem att bygga egna av dioder och dylikt.. känner ett flertal som gjort egna till sina utan problem någonstans. Vare sig polis eller bilprovning har sagt något.. Glöm inte sätta röd reflex vid ljusena sen.. annars blir kanske bilprovningen litta sura..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka