Nya fälgar till BMW 325i, behöver tips!

Tja Tänkte införskaffa nya fälgar till min pärla eftersom orginalfälgarna + navkapsel inte är så nice. Är inte så insatt så jag behöver verkligen er hjälp! Bilen: http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a . 5644_n.jpg (inte bästa fotot men det ända jag har, så ni får en uppfattning om färg iaf) Så här kommer lite frågor: 1. Har sneglat lite på svarta fälgar, men vetifan om det skulle bli snyggt, tips? 2. Sen vet jag att jag vill ha lågprofil 19'', men hur påverkas ljudnivån/komforten utav dom, stor skillnad? 3. Vad kostar det ungefär, är det värt att jaga begagnat eller ska man ha nya grejer? Kan tillägga att jag inte vill ha något bling! Länka gärna tips! /radzym



Svar på inlägget: Nya fälgar till BMW 325i, behöver tips!



Du vill alltså ha 22" fälgar på en e90?


Oj, måste slagit slint i skallen när jag skrev det, menar 19''


här finns mycket till rätt pris just nu, http://www.statusfalgar.se/choose_rim.p . amp;m_s=20 19 fungerar fint, även 20" går dit på den bilen beror på hur extremt du vill ha det.


19" funkar klockrent, 22" är helt omöjligt.. 1. Svarta fälgar tror jag inte kommer passa särskilt bra på din bil, men det är en smaksak. 2. Självklart får du sämre komfort av större fälgar men det är inte enorma skillnader.. 3. Ska du ha nya fälgar och däck får du nog räkna med att betala mellan 15-20.000:- så det kan vara värt att kolla efter begagnat och se om du hittar något du vill ha http://greenpart.nordicshops.com./categ . -/-z3-/-z4 http://www.bmautosport.co.uk/showroom/i . -51_23_122 Välj mellan nya/begagnade.. http://www.modbargains.com/BMW-E90-Wheels.htm


Skapligt utbud där £60 är fraktkostnaden till Sverige btw. Dessa Cades-fälgar ("Tyrus") tror jag skulle se balla ut på en E90:http://www.bmautosport.co.uk/showroom/p . _23_122_32 Finns även i andra kulörer.


Tack för alla tips! Har kollat runt lite själv och hittade dessa som jag fastnade för http://www.aspecwheels.net/INOVIT%20WHE . WHEELS.jpg Detta var bilden som fick upp intresset för dom, kanske inte kommer passa till grått så bra dock men jag vet inte http://www.e90post.com/forums/attachmen . 1269543353 Dock var jag inne hos en BMW handlare och frågade om dessa fanns och skulle passa på en E90, svaret var nej. Men kollar man på den hemsidan dfine länkade modbargains.com finns dessa i 18-19'' och enligt dem ska det gå att montera på en E90, antar då att dessa fälgar de säljer är någon typ av piratkopia? Hur är det med kvalitén osv om man skulle köpa något sådant? Var inne och kikade på din BMW dessutom dfine, riktigt fina fälgar där hade du.


Det där är riktigt snygga fälgar men tyvärr tror jag inte dom kommer passa så bra på en grå bil. Vi har samma färg på våra bilar och jag funderade själv på svarta fälgar innan men när man sett dom på en bil med samma färg i verkligheten ångrar man sig ganska fort, inte alls snyggt. Men det är ju en smaksak BMW återförsäljarna säljer bara originalfälgar, dom du har kollat på som är anpassade för 3-serien är kopior. Kvalitén på dom flesta fälgarna är riktigt bra, håller oftast lika bra som originalfälgar men det beror ju självklart på vem man köper dom av Tack så mycket!


Ja det finns en hel del att välja på där, billig frakt med





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka