Sugen på nya 19"

Har dessa 19" idag på bilen http://www.garaget.org/?car=304657&image=2909387 Tycker personligen dom är trista på något sätt. Förslag på något annat kul man ev kan skaffa? Är lite sugen på CSL igen även fast man haft det en gång förut. Några svindyra fälgar är inte aktuellt. Ska vara silver eller alt typ gunmetall. Inte för mörka. VMR fälgar vore inte dumt, men aningen dyrt för mitt ändamål.



Svar på inlägget: Sugen på nya 19"



10,000 får du mina för,, som nya! knappt kört med bilen då jag har clion fälgarna är lackförseglade och massor inte en enda repa på dem.. pma mig vid mer info


Blir nog till våren i så fall. Ett alternativ kan ju vara att lacka om fälgarna lite mörkare. Klas: hmm..nja, gillar inte att det ska gå en chromekant runt, tycker det gör att fälgen ser mindre ut än vad den verkligen är.


det är då man kör på 20" istället för 19"





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka