SIM Extraljus montering. Audi A4 avant 1.8t -99

Köpte 2 stycken extraljus till bilen som jag måste ha i vinter då det är så mörkt på landsvägarna. köpte då dessa ljus: http://www.lastbilsgrossisten.se/fjarrl . encil.html Nu till det jag behöver hjälp med... Monteringen. Jag köpte en hållare till dessa 2 som man fäster bakom registreringsskylten, men glömde köpa någon typ av kabel/sladd som man kopplar in dessa med bilen. Tips på vilka kablar samt hur jag kopplar in detta skulle vara till stor hjälp.



Svar på inlägget: SIM Extraljus montering. Audi A4 avant 1.8t -99



Monteringssats - http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-t . jus-42686/ Om du googlar på montering extraljus så får du upp flera elscheman hur du ska koppla in dom.


Man tackar för länken, men den där stömbrytaren? ska den monteras i bilen och måste slå på/av varje gång man använder dem? kan man inte koppla ihop de med den nuvarande spaken till helljuset?


ja du kan ju montera strömbrytaren inne i bilen den använd bara till att stänga av extraljusen då du inte behöver dom på så som tät dimma osv


Den knappen är till för att kunna slå av extraljusen om det tex snöar kraftigt. Du tar styrström från helljuset till reläet så extraljusen slår av och på med helljuset.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka