Omkoppling av bakljus camaro 94års

hejsan har en camaro 1994 som behöver koppla om bakljusen. ska regbesikta bilen och tänkte koppla om blinkers till bakljusets plats någon som gjort detta tidigare? bakljusen är usa lycktor modell bild på mobilen finns på min sida http://www.garaget.org/?car=306532&image=2904155Svar på inlägget: Omkoppling av bakljus camaro 94årsJag antar att du menar att du ska koppla blinkersen till BACKljuset? Det är gjort mååånga gånger på olika jänkare. Både min gröna blazer och subban har blinkersen i det före detta backljuset. Subban är reggad i sverige med det. Backljus finns det inget krav på att man ska ha.


ja det var det ja tänkte men då vet jaag att man kan göra så tack för hjälpen


Det taskiga är att det inte är godkänt att ha de så vid regbesiktning längre. Så antingen får du meka dit nån xtra lampa eller skaffa bakljusen som har orange blinkers. vid kontrollbes går det dock bra att ha blinkersen i backljuset.


jaha okej men det klart går ju att stoppa fast några fula blinkers som går ta bort utan att det syns att dom suttit där för att vara på säkra sidan


Näe, för dom får inte se "tillfälligt monterade" ut...

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka