Varför blir det inte bra när jag sprayar på klarlack?

Lackade först min dörr med vanlig spray färg som var i bilens orginal färg, Det blev jätte bra! men när jag sedan sprayade på klarlack så såg det för jävligt ut den var liksom fläckig över allt inte alls jämnt och fint Så jag tog och sprayade på jävligt mkt och länge på en gång! och det såg bra ut I början... efter några minuter såg det ut så här? Så varför blev det så här? kanske dum fråga men tror ni det går att polera det så de blir bättre?Svar på inlägget: Varför blir det inte bra när jag sprayar på klarlack?Kan va att de vart för kallt när du lackat, det måste va ganska vart och absolut inte fuktigt, fick precis samma problem när ja målade min dörr på bilen, då va de för kallt och de blev flammigt, de kan gå och polera bort det värsta


sist jag råkade ut för det där så va det för fuktigt i luften, men jag lyckades få till det via att använda värmepistol... men du måste slipa bort den där lacken och lägga en ny, så värmer du mellan varje varv.. dock inte för mycket.


Okej kan vart att det var fuktigt:/ hade garage porten öppen och det regnade lite.. ca 15 grader varmt i garaget


Stäng porten och vrid upp värmen


Aa får göra det om jag inte skiter i de å har de så här så länge;)

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka