Hjälp med att identifiera mätare

Hejsan! Har ett par mätare i samma serie som den på bilden. Behöver ha tag på ett par till och vill försöka få tag på likadana naturligtvis. Står inget märke eller nummer på dom alls! Är "black-panel mätare som är svarta när dom är avstängda, finns 4 skruvar på baksidan och ansluts med en liten vit plastkontakt på baksidan. Var kommer dom ifrån/var köper man dom? Hoppas folket på Gorg har svaret!Svar på inlägget: Hjälp med att identifiera mätareVar ganska lik speedparts mätare, Jag hade liknande, men i dem stod det speedparts. Samt så kunde man ställa in varningsljud/ljus när värdet överstiger maxvärdet du har ställt in. Har du tittat på typ creatix och andra sidor? Den ser ju ganska simpel ut, Skulle kunna vara typ biltemas..


Hade samma serie i min 940, de var köpta på biltema men är exakt samma som andra sidor säljer för betydligt högre priser. Riktigt snygga och fungerar klockrent!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka