Tips på hur man målar kromramen runt njurarna på bmw e34?

Hej. Har sökt efter svart sarg runt njurarna, och på varje ställe jag hittat som säljer dem har helt plötsligt inte möjlighet att leverera dem längre. Så nu har jag lessnat och köpt en uppsättning original i reserv och tänkte måla de befintliga. Skulle vilja ha lite tips på hur man gör det med lyckat resultat? MVH PatrikSvar på inlägget: Tips på hur man målar kromramen runt njurarna på bmw e34?PlastiDip kanske vore ngt?


Jo, om det är slitstarkt så. Är väl lite för grå färg egentligen, men ska ju å andra sidan inte vara blank svart heller. Var hittar jag det i Sverige?


Denna tråd kan säkert stå till hjälp; http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=235682 Det ska finnas en tråd till oxå har jag för mej


Perfekt. Ska beställa två burkar.


Vanlig matt/siden svart färg funkar utmärkt. Färgen fäster dåligt på kromet så man måste lägga många lager för att färgen inte ska flagna. Vill du köpa svarta finns det drösvis på ebay http://www.ebay.de/sch/i.html?_sacat=0& . &gbr=1

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka