Inredning på bakluckan vovlo kombi

Hjälp! Hur får jag fast inredningen på bakluckan på min Volvio V70 XC - kombi ? Var tvungen att ta loss den för att lossa - rostskydda- och sätta dit ny nummerskylt - OK hunden hjälpte till att ta loss inredningen. Jag tyckte allt finns kvar o ser helt ut, satte dit lite isolering o silokon o tryckte till men det räckte inte! Hur gör jag för att få den att sitta fast? gäller nedre delen av luckan !?Svar på inlägget: Inredning på bakluckan vovlo kombiInredningen sitter fast i plastpluppar som sitter här och var på bakluckans insida. Väldigt vanligt att både plupparna som hålen går sönder till dessa. Finns renoveringssats att köpa, om man tycker sig kunna laga hålen i inredningen.


Tackar för ditt svar, ser plasplupparna o har hittat clips som försökte rymma, allt ser ganska helt ut och jag fick ihop det med en smäll, såg jättefint ut...en stund! Sen fick jag allt i huvet. Grrr, kanske ska försöka med dubbelhäftande tejp o lite superlim?


Tvivlar på att det fungerar faktiskt. Det kanske sitter kvar en stund men alla smällar av att man drar igen bakluckan - hur snällt man än gör det - gör att det lossnar i längden. Edit; men prova för sjutton. KAN ju funka, hehe.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka