Styling på a3?

Tjohoo! Tips på stayling till Audi A3 -99? Jag har lite ideér men hade vart kul och höra andras åsikter också, hojt!Svar på inlägget: Styling på a3?Kjolar, Angel eyes fram, dekaler, sänka, takvinge, ny grill, Använda fantasin


Tänk mig lite mer specifikt, kanske länka till hemsida med något annorlunda, finns ju otroligt mycket


http://www.scstyling.com/kolfiberhuv-au . -1966.aspx http://www.scstyling.com/rear-spoiler-k . -1968.aspx http://www.scstyling.com/rearskirt-audi . -3743.aspx http://www.scstyling.com/stotfangare-fr . -3737.aspx http://www.scstyling.com/audi-a3-sidokj . -1965.aspx http://www.scstyling.com/angel-eyes-rod . c-374.aspx sen har du en frän bil!


-Sänkning med fjädrar -Fälgar -Xenonkonvertering Klart


Jag lånar denna tråd lite om det är okej Går i funderingar på en A3 -98-02, och undrar om det alls är möjligt att byta till den nya "stora" Audi-grillen? Den är ju sjukt brutal i jämförelse med de gamla vanliga grillarna.


Hade nog bytt till orginal lampor bak, hade jag fortfarande inte varit nöjd så hade jag provat tona dem. Sen sänkt bilen och satt på spacers så den ser bredare ut. Kanske gått djupare och breddat den runt hjulen


Utan tvekan om man äger en A3 är de detta kittet. http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-A3-8L-BO . 3a691d4129


Det går att byta till stora grillen på äldre a3:or, fick ett prisförslag på 15.000:- på min a3 -99. Dock tycker jag inte att det är värt pengarna


Kolla min länk lite längre upp

Ja visst går det att skaffa singleframe-front på en gammal Audi. Finns att skaka fram både till Audi 100 (c4) och Audi 80 (b4) om man så vill. Fronten i sig ligger på runt 5-6-7000 beroende på märke och passform, sen lack på det. Och visst, tänker man behålla bilen "ett bra tag" så är det ju ingen tråkig "uppgradering"


15 papp?! Nedu, då får det vara, finns roligare och meningsfullare saker att lägga så mycket på, typ sänksats, bromsar, trimchip och angel eyes Tack för svaret!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka