Matt orange färgkod?

Hej som rubriken säger så letar ja efter en matt orange färgkod. Har googlat till förbannelse men ingen lycka. så provar att göra en tråd om detta. den matt orangea färgen ja fastnat mest för är Audi´s matt orangea färg. men nu är allt uppskattat.Svar på inlägget: Matt orange färgkod?Bara att gå till en lackerare det å säga att jag vill ha den här färgen fast matt... Dom flesta färger idag har ju klarlack, å utan den blir dom ju matt. Annars får du ha matt klarlack på då.


redan gjort de. o dom frågade mej efter färgkoden. vilket ja frågade dom om:S


Länka en bild på en bil med färgen du vill åt. Vad jag vet så har inte Audi nån matt orange iaf.


http://www.a1.ag/gallery/gallery/Fahrze . orange.jpg vet inte hur man klistrar in bilber^^ hoppas detta duger


Gissar på LY2G med matt klarlack


okej så de e klarlacken som gör den matta lacken?


Nej det är matteringen som man tillsätter lacken.... be din lackerare att lacka den färgkoden som ovan säger och säg till han att du vill ha den matt.. klarar han inte detta så välj för guds skull en annan lackerare..


Är du 100% på att det är en Audi färg då? Bilen på bilden är en Mercedes... Men är det en Audi färg så gissar jag på L0D2 inkagelb (fast den är nog lite ljusare och mer "gul" eller Ulf_W säger Solar orange LY2G


bilen på bilden kan ju även vara folierad..

De kanske inte är audi orange på den bilen men snarlik den färgen. Har sett flera audi tt o frågat 2 som sagt att de är audi orange. Men när ja sökt på detta så har ja sett 3 olika audi oranga färger men ingen matt. Ja de kan va folierat. Sett en bmw med audi orange matt färg. Men om de e så att.man bara beställer vanlig lack o ber om o få den i.matt så e det ju lättare.


http://lmgtfy.com/?q=glutorange+colorcode

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka