Hur mycket kan man sänka e46 touring och vad är max storlek på fälgar och däck utan skrap?

Tja! Undrar om någon haft en e46a och sänkt den, hur det blir med camber vinklar, däckslitage och vad man kan ha för storlek på fälgarna max, bredd på däcken m.m Alla uppgifter uppskattasSvar på inlägget: Hur mycket kan man sänka e46 touring och vad är max storlek på fälgar och däck utan skrap?Camber klarar du dig ganska bra ifrån med originala tvärstag då de sitter dubbla på dom precis som på E36! Så slitaget borde inte bli allt för farligt:)


fan vad vettigt, för mercan jag hade var sjuk i camber när man sänkte den


Fråga http://www.garaget.org/YeahLow Hur han gjort;)


Min 330 har jag sänkt 40mm fram och 30mm bak. Kör med 235/40-19" på 8.5" fälg fram samt 265/35-19" på 10" fälg bak. Dock har jag valsat skärmarna bak, annars tog det i!! En 4-hjulsinställning är ALLTID att rekomendera efter sänkning för att minimera däckslitage i den mån det går. Min nöter inte däck mer än normalt, å jag har ju gaanska så mycke bredare bak än org!


köp coils...


blir ingen skillnad på camber eller däckslitage typ ... går att får riktigt låga


Tack som fan


Nja för mycket pengar om man ska ha riktiga grejer vill inte ha chingchong grejer då köper Jah hellre fina bra fjädrar och org dämpare

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka