LED Positionsljus som blinkar? :/

Tjena! har köpt mig Nu 2 Par Led lampor till mina Positionsljus men båda paren blinkar när man sätter i dom, står inget på paketen att dom ska blinka och dom sa inget till mig på Mekonomen om att dessa blinkar (vilket jag är rätt säker på att man inte får köra med så då borde dom berättat detta) Kan detta var något med att det är just LED?? Har en Audi A4 års 2002 Tacksam för svarSvar på inlägget: LED Positionsljus som blinkar? :/Du kanske behöver ett par som är gjorda för canbus.


Hade lika på min audi, köp canbus, eller parallell koppla ett motstånd på kablarna och lura systemet. jag gjorde en fuling och satte din en vanlig lampa på kabeln som ja satt i luftfiltret..lite myseffekt blev de..men största anledningen att ja gjorde det var att ja inte hade ett motstånd hemma...


Okej, tack för svaren vad för motstånd behöver man sätta dit för att få det att funka?

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka