Foliera M3 speglar i kolfiber

Har försökt lägga film på speglarna själv, men har inte blivit något bra resultat pga att formen är lite speciell. Lämnade därför in dom till en firma som folierar, men tydligen fixade inte dom det heller. Är det någon som har erfarenhet att lägga kolfiber på just denna typ av backspegel, eller vet någon firma som kan det? Problemet med kolfiberfilm är ju att man inte kan dra ut den lika mycket som en vanlig film är därför dessa speglar är en rejäl utmaning.Svar på inlägget: Foliera M3 speglar i kolfiberKolla med (wama) här på garaget, jag vet att han känner en kille o stockholm som är grym på att foliera alla möjliga sker. Det blir grym resultat också!


Får kolla med honom. Tack för tipset!


Behövs det fortf hjälp med folieringen?


Nej, de behövs inte längre. Men vilket jobb det var att få till de bra. Svårt att inte få något veck någonstans. Fast behöver tips med en annan sak. När man ska lägga film på en ram, är det lättast och lägga en hel bit ovanför och sen skära ett snitt i mitten och sen trycka upp allt bakom?


Ja det är det som är lättast, spara det du skär bort! Kolfiberfilm skall aldrig kastas, går att rädda den även fast den är en boll! Mvh


Tack! Försöker alltid spara så mycket jag kan, men den lilla biten som kommer bli över ifrån det är jag tveksam till att man kommer få användning av


Okej:) ja det ser man ju men som sagt minsta lilla bit kan man ha och foilers mobilen eller kanske bilnyckeln, man kan göra mycket kul:-)

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka