Strobelights/Blixtljus och dess funktion?

Har suttit och funderat varför man egentligen har blixtljus till? Man får ju inte ha på dem när man kör, och även om man skulle få så skulle man ju bara bli förbannad när det blinkar hela tiden, och att bara ha på dem när man parkerat känns ju lite... ja, jag vet inte... moppepojke? Enda nyttiga jag kan komma på att använda dem till är att skrämma moppepojkar, eller som nån sorts varningsbelysning om man har t.ex pickis och jobbar i skogen eller nått, men så fick man ju inte använda dem i trafik... Så vad har man dem till?Svar på inlägget: Strobelights/Blixtljus och dess funktion?Jag har bak på lastbilen och jag använder dom i trafiken.


Jobbar man i trafiken är det lag på gult blixt- eller roterande ljus som syns 180 grader bosse


Ah, borde ha förklarat lite mer, jag menar alltså blixtljus man monterar i t.ex strålkastarna, inte gula varningsljus, typ såna här:


Sånna som klassas som styling är ju till för att dra till sig uppmärksamhet bara ;-) När det blinkar så kollar ju folk! Men sen finns det likadana fast orangea som används till lastbil o liknande för att varna alla medtrafikanter så de vet om faran (bred last, plogning osv)


Varför sätter man ögonlock på strålkastarna? varför vill man ha en vinge på en kombi? varför sätter man neon under bilen? varför sätter man på 20"-fälgar på en Smart? varför lackar man bilen röd? Också saker som är helt "funktionslösa".. inte funderat på att vissa helt enkelt tycker det är snyggt och/eller häftigt? Sen om du tycker det är epa-styling eller inte gör ju varken till eller från eftersom det är din högst personliga åsikt, eller hur..

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka