Lacka Emblem till Mazda 3 MPS

Hej. Tänkte lacka mina emblem mattsvart på min röda mazda 3 MPS. Någon som kan tipsa lite om hur man går tillväga? Hur tar man bort emblemen enklast? räcker det med att slipa med sandpapper innan? Vilken typ av färg skall man använda? m.m.Svar på inlägget: Lacka Emblem till Mazda 3 MPSPå med Plastdip! Hur enkelt som helst!


kör på plastidip! sök på forumet så hittar du tips


Har sökt men hittade inte mkt, är kanske dålig på att leta. Vad är plastdip?


Plastidip är som en plastfilm man sprayar på. Enkelt att ta bort utan att man skadat orginal prylarna. Brukar användas mycket till fälgar.


http://lmgtfy.com/?q=plastdip


Tack


var inne på dipit.se, verkar ju skit bra! kan man göra vinge & tak osv också ju tack!


Man kan spraya hela jäkla bilen


ja, dock känns det som en stor kostnad om det skulle börja slitas/gå av efter 1 år.. fälgarna absolut kan ju vara kul att ändra lite färger osv..

Givetvis , va mest ett exempel. Men värt är det ju absolut att köra emblemen samt grill osv.


ja Vad jag förstått så är alla färger matta, frågan är hur det blir om man gör bakspegel, vinge m.m.


Jadu.. Dem blir matta?


Haha jo det är klart. men blir det snyggt och stämmer det att alla plastdip är matta?


På Back"speglarna" tror jag det kan bli gymt, vingen sisådär kanske . Men skadar ju fan inte att prova, eller hur? Kan ju bli snyggt med ju! Dem burkarna jag tittat på är alla matta. Tror det är svårt att få "gummi" att inte va matt.


ja vafan man får väll köpa en burk och prova. finns det någonstans i hbg man kan åka och köpa istället för att beställa, mekonomen kanske ?


Beställ på nätet? Blir nog billigast så


finns Plastidip glossifier (klarlack)

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka