Saab airflow

Tjenare tänkte kolla hur det ligger till med aero och airflowkjolar till saab 900. nån som vet om aerokjolar finns till 4 och 5 dörrars, eller är aeron bara 3 dörr? är airflow originaldelar, eller var det nå eftermarknadsdelar man kunde köpa? Har nån nåt tips på vart man kanske kan hitta sånna här saker får ni görna höra av er. MVH AndersSvar på inlägget: Saab airflowJo det finns till 4-5 dörrars, men extremt svårt att finna det!!! Jag sålde tyvärr mitt förra året!!!


men då måste det väl finnas att köpa saab original, om man åker till wafab eller så och kollar? det är väl fantasipriser men


det ska finnas någon firma som säljer eftermarknad kitt. kolla på de till min gamla. men tyvär så har jag inte kvar vilket företag som hade de.


De har nog utgått ur lager för länge ´sen


det finns några få begagnade kit men det är inte många och dom är nästan aldrig till salu på den öppna marknaden, om nån har ett kitt så brukar dom ha ett par intresanter och när/om det blir dags att sälja så hugger dom det innan det kommer ut nån annons.


ja det har dom nog, men det äe ju värt å kolla iaf.


vet någon vad som är speciellt när det gäller utrustning till 9000 airflow -90 min är tydligen nr 94/100 skulle vilja veta mer om någon som vet så vore jag tacksam

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka