Passar detta kjolpaket på min 740 eller inte?

Tjena, har funderingar på att köpa detta kjolpaket till min 740 -88b http://www.garaget.org/?car=229872&image=2427523 . syrrans kille ringde till han som säljer grejerna, och då säger han att det är till för 740 90> och 940 egentligen, eftersom att dom har rundade stötfångarbalkar så passar grejerna inte på min bil, då jag har raka balkar. Är det nån som vet om han har rätt eller om jag kan få på grejerna på min -88b? Tack på förhand.Svar på inlägget: Passar detta kjolpaket på min 740 eller inte?Kan hända att du får kapa lite av hörnen på kofångar balken så ska de gå o få dit de:-)


Passar inte om du inte bygger om till 940/740-90 front


De skulle jag kunna stå ut med att göra.


Gamla fronten är rak o platt mot 940 /nya


Jo jag vet, men skulle det inte ens gå att få på den eller menar du att det bara skulle se konstigt ut?


GOOGLE


Nån som har ett bättre svar om varför den INTE skulle gå att få på, eller kan bekräfta att den passar?


Ser ut som kofångaren jag har på min 740 och den var det bara att smacka på fast man hade riktiga 740 fronten. Förstår inte varför det inte skulle passa.


Nämen titta där har vi ju en likadan! Ja men då ska det väl gå att få den å passa, nu blev jag säkrare! Får man fråga om din bil är sänkt nåt på bilderna, och isåfall hur mycket? Försöker bilda mig en uppfattning om hur låg min kommer bli med den fronten.

Jodå det sitter sänkfjädrar men troligen kommer den sänkas mer. Har lagt upp nya bilder på 740in nu var länge sedan man hade den kofångaren på bilen nu. Ångrar lite att man bytte bort den. Ska ha nå bilder i fotoalbumet med före och efter bilder då jag sänkte bilen


Har enligt förra ägaren "biltemas röda" fjädrar, nu vafan de innebär Men jaja, några centimeter får jag väl ledigt iallafall! kanske inte blir så man kommer över en trottoarkant, men kanske ett par gruskorn iallafall! Tack för att du skrev så jag hittade bilderna på din! det hjälpte.


Ne nå trottoarkanter kan du nog glömma lika så var det svårt att ta sej över farthinder då kofångaren blir så långt framför framhjulen så det tog i innan hjulen hann komma fram Haha jo roligt att någon vill kolla in bilarna någon gång ibland


Får hoppas på det bästa med farthinder då, får la ta dom på snedden eller nåt

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka