Sparco Sprint V

Drifta med min - hoppade me bil - voltat med bil och stolen höll varje ggn.Svar på inlägget: Sparco Sprint VLåter lovande, är verkligen banden i rygg och botten så starka?


Rörramstol e farligt har jag lärt mig men funkar vid "vardagskörning" men inget jag skulle lita på dock....... men till svenssonbruk funkar det.


Säkerhet skiter jag i, det är dumt att krocka så därför undviker jag det. Mest intresserad av kvalitén.


Tror dom flesta vill "skita" i att krocka.. hehe Men ändå gör så många det? Skumt?


Förhoppningsvis ska "stridsvagnen" vara nog.


Sparco sprint V är FIA godkänd och därmed tillåtet i samtliga raceing-klasser. Stolen har genomgått hårda tester för att bli god för detta. Har själv använt dessa stolar i bilar som gått både på bana och till vardags. Kvaliten är mycket högre än många andra billiga stolar. Skulle aldrig någonsin köpa en "noname" stol till en bil utan någon form av godkännande.


Det är mest av denna anledning jag tittat på den. Den är ju faktiskt FIA-godkänd och har därmed klarat av accelerationstest på 20G framifrån, 15G från sidan och 10G bakifrån under 50 millisekunder. Att den är godkänd borde vara tillräckligt. Skulle heller aldrig köpa en icke-godkänd stol förutom om konstruktionen är riktigt bra.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka