Smakråd interiörbelysning

Har köpt mig en V70 GLT -98 nyligen och tänkte göra ett enkelt lyft i kupen genom att byta ut samtliga lampor i interiören. Har i nuläget monterat en röd diodspollampa i bagagen (hade kvar en från förra bilen) och tänkte invänta mörkret för att se resultatet. Det som jag ska byta mer är läslamporna, instegsbelysningen och eventuellt instrument och knappbelysning (om det är möjligt att byta färg på dessa) Det jag inte kan bestämma mig för är om jag satsa på rött, grönt, blått eller xenonvitt. Det lyser ju redan rött från dörrarna (den som sitter i kanten på dörren med rött glas) så rött känns ju rätt. Bilen är svart och har ljus inredning. Kom gärna med bilder och förslagSvar på inlägget: Smakråd interiörbelysningberor helt på hur bilen ser ut.


Bilen är svart och har ljus inredning. Helt orginal.


vitt, alla dagar i veckan. Fräscht o bra


Vitt är ju cleant som fan!


Japp, tycker också vitt!


Alla tipsen är i stil med vad jag bestämt mig för också. Har köpt komplett uppsättning med xenonlookade diodlampor för alla interiörlampor. Nu ska man bara få hem sakerna så man kan gå ut och pilla med

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka