Hammarlack motorhuv

Nej, hammarlack är inte att rekommendera, det innehåller silikon och ångrar du dig då så kommer det att bli ett rent helsike att lackera om.Svar på inlägget: Hammarlack motorhuvGår min hammarlackade grill att målas över med plasti dip?


Tror spokenratt menar http://www.garaget.org/?car=88814&image=2572634 du plastar in huven. inte målar


efter myyyyycket rengöring lättare att köpa en ny grill


Nja inte plasta in huven på det vanliga sättet utan med Plasti-Dip. Är någon slags gummi/plast-färg. Verkar vara mycket vanligare i USA än i Sverige, men börjar bli allt mer vanligt med Plasti-Dip i Sverige. http://www.youtube.com/watch?v=rNY9Dx617N8 (Första videon jag hittade när jag sökte efter plastidip på youtube.)


Simlar du har helt rätt! Plasti-Dip! Kolla det på youtube. Finns att köpa hos bla dipit.se jag har använt det till motorkåpor, xbox och fönsterbrädena i vår lgh! Som sagt en form av gummifärg som man kan dra av om det inte blir bra! finns på burk för att köra i färgspruta men också i sprayburk! fanns en ganska stor tråd här på forumet om det.


Jag målade min huv med den här färgen de vart matt och inte en tillstymmelse till rinning många som vart förvånade över resultatet så jävla grym färg jag har tillgång till sån färg på mitt jobb så mitt tips är att leta upp nån som säljer den här!! http://www.workershop.se/shop/resize.as . tBlank.jpg här är en bild på hur huven vart http://tinypic.com/r/2usxycg/6


Jag ser två enkla alternativ för dig. 1. PlastiDip. Finns att köpa på sprayburk och även på 4L burk. Med burk lackar du på det med varmluftsspruta. Det känns dock kanske onödigt att köpa en hel 4L burk, samt spruta för ca 1k för detta. Då är PlastiDip på spray mer rätt för dig. Man brukar säga att en sprayburk räcker till en fälg, så du klarar dig tyvärr inte på en burk. 2. Folie. Idag finns det ett flertal olika märken på kvalités folie som är gjord för utomhusbruk, och som fungerar perfekt. Den färg som är dyrast är kolfiber, då den har struktur i sig. Ska den vara svart så är priset betydligt mycket billigare. Jag rekommenderar Oracal 970RA serien. En huv är inga större problem att foliera. Fördelen med båda dessa är att tröttnar du om ett år så är det bara riva av och allt är som innan. Använd inte hammarlack!! Lycka till!


Tack för bra svar. Blir nog sprayfärg. Räcker två flaskor tror du?


Förresten så funderar jag på att ta bort Toyota-loggan innan jag målar. Under loggan finns det två små hål från piggarna som sitter på märket. Tror du det bara är att spraya över hålen som dom är eller bör jag lägga lite tejp/papper över dom?

3-4 tror jag.


åfan så pass många


om inte mer


va fan blir ju nästan att kosta som en beganad huv haha


haha jao:) sen vet jag inte hur länge livslängden är, tanke på vädret i sverige, så kommer problemet igen till slut.


Får höra i butiken hur många son behövs. Såg en som målat 4 20"are här på gorg ned eb flaska och hade kvar


Spackla igen hålen i stället..

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka