Missnöjd efter konvertering till högertrafik! Skyline R34

ja som rubriken lyder så har jag precis fått mina framlysen konverterade till höger trafik. det är gjort på firma och man tycker ju att dom borde kunna det dom gör. men som sagt jag känner mig missnöjd och det förstör R34ans vackra front parti nå aldeles otroligt tycker jag. är det jag som är mupp eller borde jag säga till? vill inte på något vis hänga ut företaget men vill veta vad dom andra har för åsikter. när jag lämnade in dom så frågade jag hur lång tid det skulle ta och dom sa så här: "Lamponverteringen kommer att ta en vecka iaf. med lite lev. tid på delar som behövs. Kan beställa grejer, men lite upp till exakt modell på strålkastare, så jag måste vänta tills jag sett dina." Låter riktigt bra tycker jag och mig veterligen brukar dom sätta i någon form av projektor lins " stavning?" men det hära måste dom ha gjort på 5 minuter och hade jag vetat att det skulle se ut så här hade jag aldrig lämnat iväg dom:(. förstört orginal reflektorn helt och limmat dit nå skit som ser helt mongo ut? För er som vet så är ju inte en begagnad lykta nå vidare billig, låg en ute för 9000kr och då var det bara vänster lyset så man är inte sugen på att köpa nya begagnade och göra om själv häller.... Tacksam för svar! Så ser dom ut innan för er som inte vet. oxå en före bild! nu kommer en drös med efter bilder...... Notera att det sitter Xenon orginal på bilen och nu blev det vanlig H4 och det fick jag inte häller någon förvarning om. MvH LarsSvar på inlägget: Missnöjd efter konvertering till högertrafik! Skyline R34Det där hade ju iaf inte jag accepterat.


satan, vad har dom gjort? inte acceptabelt tycker jag.


Nä det gör jag inte häller! men jag måste ju kolla så att det inte är jag som är kräsen:/


ja dom har klippt och skurit ut delar av orginal reflektorn. och limmat dit något lyse som ser ut att komma från biltema eller någe liknande...


Vad gick det på om ja får fråga?


Oacceptabelt nått så in i helvete!!


haha lämna tillbaka, gubben i korvkiosken kunde gjort ett bättre jobb!


Det såg verkligen åt helvete ut, det är verkligen inget fel på dig som tycker att det blev förstört. Tycker du verkligen ska gå tillbaka och klaga.


Fy f*n så fult....

ja som tur så var det gratis. jag köpte bilen nyckel färdig och klar. men när jag besikta bilen så visade det sig att ljusbilden var ju helt o åtgärdad så då fick dom back jobb. men jag ville ju inte att det skulle se ut så här


Fan va trist :S det ser inte bra ut! de där ska du verkligen inte acceptera


Blir ju tråkigt för dem när du ser till att det där lyset inte heller går igenom besiktning, och de inte kan rädda en helt slaktad lampa, då får de köpa nya och börja om, "gratis" säger du men det ingick ju i bilens pris, så gratis var det ju inte, men redan betalt, det är bara att klaga det


Ja, inte blev det speciellt snygg om jag får säga vad jag tycker. Gå tillbaks och klaga!! /Benny


tack så hemskt mycket för era åsikter! behöver lite kött på benen så att dom inte försöker övertyga mig om att det ska vara så eller nå annat ska ringa dit i morgon och diskutera. får se om han håller med mig och gör något åt det eller om han vill gå den långa vägen.


Lämna till http://www.fvk-engineering.com/ De vet vad de håller på med. Ring och hör vad de säger.


Våldtäkt!!!! Har förstört dom helt ju.... Jag hade aldrig godtagit det.. Be dom om nya original sen låter du någon annan fixa det..


Haha fy fan! Jag sätter mina slantar på att det är j-spec som har gjort det! Sett mycket av deras "verk" på skyline.se Det ser verkligen förjävligt ut! Hur pass tätt är det där med ett hål rätt in i bak?... Nää, säg åt dom att dom får ersätta dina lysen för det där är bedrövligt. Men ett förslag från min sida är att OM du lyckas få dom där ersätta, vilket jag tyvärr tvekar starkt på, är att låta dom vara orörda då dom är värda en hel del slantar och sedan skaffar du ett par vanliga lyktor som du konverterar och gör lagliga för besiktningen. Sen bara modda lampavskärmningen så att du åtminstone får en rak ljusbild.


Tråkigt att det händer Känns inte vidare seriöst som sagt. Dom borde ju upplysa om hur slutresultatet blir innan konvertering eftersom det där är ju verkligen inte vad man räknar med. Ring och klaga! Det där måste dom ju fixa bara. Har du kollat runt med andra som lämnat sina lysen dit vad dom fått för resultat på sina? Vissa företag brukar ju kunna stoltsera med före och efterbilder ibland.


Haha..till och med jag hade kunnat gjort det bättre..och då är det fan illa.. Edit: Hoppas det löser sig dock!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka