Instrumentpanels belysingn? 940

hej jag har funderat på att byta till andrar lampor bakom mätarhusen så man får något lite roligare än de vanliga. då har jag funderat på antingen: http://www.diodhuset.se/produkter/produ . grp-s1/386 eller: http://www.diodhuset.se/produkter/produ . grp-s1/386 någon som har några tips om man vad man ska eller borde välja för att de ska lysa så bra som möjligt? tänkte om de inte skiljer mycket så kan man ju ta de billigare..Svar på inlägget: Instrumentpanels belysingn? 940Jag kör med premiumversionen och det är helt perfekt balanserat över hela mätarhuset. Inget lyser starkare eller svagare! Innan jag köpte detta kit så hade jag ett kit från ett annat företag, något billigare, men all belysning lös olika starkt så det såg förjävligt ut rent utsagt. Dessutom började några dioder blinka efter nån månad. Rekommenderar Premium versionen utan tvekan!


okejj tack de då blir de nog de


Eller så köper du ett kit på tradera för under hundringen som har bättre dioder än de för 279


hmm kanske de kanske de låter ju inte helt fel att spara en peng när man är fattiglapp som går i skolan


Jag skulle ändå satsat på premium-kittet, det vet jag håller bra kvalité (har det själv). Billigare i längden än om man skulle köpa Traderadioder som kanske går sönder efter nån månad. Så tänkte iallafall jag när jag köpte.


Jag köpte från Kina, 30:- för dom fem lamporna som behövs till instrumenthuset..


Hur länge har du haft de? (Tänker på kvalitén.) Vad låg frakten på? Om de håller kan det ju vara värt det, sålänge man inte har nåt emot väntetiden. @OT, kom på en sak. Om du ska beställa från Diodhuset så har jag en återanvändbar kod på 10% på deras hemsida som jag använde. Vet inte om den fortfarande gäller men kostar ju inget att prova. Alltid något.


Har aldrig varit med om någon död lysdiod när jag handlat på tradera eller ebay och då har jag bytt i en hel del bilar.


Har haft dom i ungefär ett år. Visst har några enstaka dioder dött eller börjat blinka men jag tror inte diodhuset eller någonannan har felfria dioder heller.. Fri frakt och det tar några veckor.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka