Billiga LED-remsor som lyser gult?

Då har man tonat lexusbakljusen för att slippa skämmas. Problemet är att nu har man ingen gul blinkers! Jag funderar på att sätta en LED-remsa i springan mellan bakljusen och plåten och seriekoppla dem till blinkerslampan. I och med att jag seriekopplar så får blinkersen rätt resistens och inte blinkar som en speedad hare. Korrekt? (Jag gömmer såklart lyktan) Främst varför jag gör detta är så att polisen inte behöver stanna mig för att mina bakljus inte blinkar i rätt färg. Så att ha gula LED strips som blinkar runt ytterkanten av lampan skulle delvis vara snyggt samt praktiskt att slippa bli bötfälld. Finns det några billiga gula ledremsor som inte är för tjocka och inte kostar en årslön? Hittade för någon vecka sedan ett par som kostar 400kr... men vafan? 400 spänn för ett par plastremsor? Annars funderade jag på om man kunde ta vita strips och tona dem gula?



Svar på inlägget: Billiga LED-remsor som lyser gult?



1. Du kan inte lägga dem i Serie, då kommer inget att blinka för dig! Varje del får då bara 6v var! Parallellt fungerar! 2. Du har inte testat med en starkare gul LED lampa? 3. Finns en del olika typer av remsor, både SMD och LED. Beror på hur tjock dom får vara och hur pass mycket du måste böja dem! SMD listerna är inte böjbara i sidled så som LED listerna är. Bägge brukar vara klippbara typ var 3:e led! SMD ca 8mm breda. 4. Enklast kolla på Tadera! Sök efter LED list så får du upp bägge!


Vita LEDstripes och gul overhead film som du försiktigt värmer upp med värmepistol så den "smälter" runt. Kan det va något?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka