Coilovers Audi A4 B7 Tips?

Tjenare! Jag letar lite efter coilovers till min Audi och det finns mycket mer kunnigt folk där ute än jag , så jag undrar helt enkelt vilka coils som är bra och för rätt rimligt pris inget överdrivet! Vmaxx? är det något att ha? Tack i förhand!



Svar på inlägget: Coilovers Audi A4 B7 Tips?



Jag hade köpt D2 Coilovers! http://www.streetperformance.se/a4-b7-2 . p-/57645-0


Ebay har vell som dom hade te min billigt


jo det finns rätt billigt .. men vill helst ha några man inte behöver byta inför besiktning


JOM har TÜV-godkända coilovers till A4 B7. Bra kvalité till bra pris, men dem kan inte jämnföras med tex koni, men koni är pris *3.


okey.. men behöver man byta dem inför besiktning?


Det behövs inte.


Den märkningen har väll inget med besiktningen i SVERIGE att göra. TUV står väll för att den klarar dom TYSKA kraven. SBP struntar fullständigt i det såvitt jag vet. Det är på papper fortfarande olagligt, men kommer falla helt och hållet på vilken gubbe som besiktigar.


Du har på sett och vis helt rätt LeafBox. TÜV-godkänd betyder att bland annat att produkten är byggd och kontrollerad av en extern kontroll organisation. Ungefär som ISO9001 osv. Du kommer till 99.9% att kunna besiktiga bilen utom några problem. Så länge allting är monterat väl på bilen så har besiktningen ingenting att klaga på. Man får montera likvärdigt eller bättre än original. Är coilovers bättre? Eller sämre? Kan inte bilprovningen bevisa att det är sämre så är det godkänt, och dem kommer inte slå ner på detta så länge allt sitter som det ska.


Det är upp till besiktningsmannen att bestämma om man har försämrat fjädringen eller inte. Har man dessutom en bil som är helbilsgodkänd så har man inte mycket att säga till om, man får helt enkelt chansa varje gång man åker in och besiktar bilen.





Precis det jag skulle säga. En helbilsgodkänd bil får man väll tekniskt sett inte byta en pryl på - För att bilen bara är godkänd med just dom delar som satt där vid registrering.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka