850 GLT vinge på en 940? kunnig sökes!

Tjena! Har fått ett bra erbjudande av en kille att köpa hans 850 GLT vinge. Planera är att ha den på min 940 sedan men vet inte riktigt om den passar.. Vissa säger att den passar rakt av då det är samma bredd på bakluckan, vissa säger annat. Nu frågar jag dig som läser detta, passar den? ifall den inte passar rakt av så vill jag gärna ha ett svar varför, och går det att lösa ändå, i sånna fall hur? Det finns inga dåliga svar All hjälp uppskattas Mvh :-)



Svar på inlägget: 850 GLT vinge på en 940? kunnig sökes!



Prova att mäta. Jag har fått för mig att de sitter 850-vinge på min 940 i min profil eftersom den har ledljusrampen istället för vanligt bromsljus. Men kan ha fel.


Rent fysiskt passar den. Har för mig att man eventuellt behöver lite längre skruvar till clipsen, men det är allt. Dock blir det en hel del fula glipor eftersom karossformerna är lite olika. Går ju dock att lösa om man vill!


Det passar! jag sålde min gamla GLT-vinge till en i min klass och den passade utan modifiering





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka