Lamin x film?

Hallå! Är det någon som vet en återförsäljare i sverige som har så kallad "Lamin X film"? Jag har hittat en "officiell" hemsida: http://www.eurosportacc.com/laminx_prot . t_film.htm Men tänkte först kolla om det går att få tag på här i Sverige Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Lamin x film?



finns ju överallt, dock under något annat namn. Mvh Tommy


abenum.com svensk firma. har nog de flesta färgerna bra service utav krister


ja eller så gör man som jag gjort. Beställer direkt från lamin-x.com. Sjukt snabb leverans för att vara från staterna. Då till ett betydligt lägre pris än man får pröjsa här i sverige.


Jb´s Glas Och lackskydd monterar och säljer Lamin-X film. Kolla med jocke-s70 här på garaget så kan han hjälpa er !! Kanonfilm annars!! Mvh Andro


väcker tråden. svensk firma som har lamin-x film till framlamporna? steffe


Undrar samma som steffe? ngn som vet en svensk firma som säljer lamin-x film ???


varför inte köpa direkt? http://www.lamin-x.com/Default.asp


Jag köpte därifrån för ett litet tag sen. Skulle ha fram och baklyktorna till Golfen. Det var riktigt snabb leverans och passformen va mkt bra!


kolfibervinyl.se har toningsfilm till lampor. ej modellanpassad. Det är den jag har på min a bilder på bilen.





Finns Lamin-X i Finland som är ansvariga för Europa. Finns ingen webbshop vad jag sett men länkar till återförsäljare i Finland: http://www.lamin-x.eu/ Edit: Fel av mig, fanns en svensk återförsäljare nu: http://www.4protect.se/


Lite FÖR mörk för min smak


Ja det är den oxå för att använda på vägen. Men finns ljusare som kallas smoke, den jag hade på där är dark smoke. alltså, ett ljusare allternativ finns.


smoke på kolfibervinyl såg oxå mörk ut. Kollat på tint på lamin-x tidigare.... Kanske maila dem.... steffe


Herre jävlar vilket pris! Ifrån staterna ger jag 315 kr, och då är det färdig skuret och klart för montering. Väntar med spänning på min nästa leverans därifrån nu Såhär mörk är förövrigt Smoke ifrån LaminX.


snyggt


me like,, men frågan är om man blir stoppad fortare om de är lite mörkare har faktiskt tänkt att beställa från lamin-x, både smoke och tint,, kostade ju som inte så mkt


Jag har blivit stoppad en gång med min toning och då fick jag bara frågor om var jag köpt det och beröm för hur bra det såg ut . Men handlar nog tyvärr om vilken polis man blir stoppad av. Kommer dock inte våga besiktiga med det


jag själv kommer att bes utan,, med andra lyktor meo,, men tror kanske på tint iaf,, jaja vi ser ju,, men dina var onekligen snygga en följdfråga,, är det svårt att få dem fina i kanterna,, så det inte släpper??


Att få det fint i kanterna var inga större bekymmer. Se bara till att ha en lite vassare kniv(skalpell eller liknande) att skära rent med så blir det snyggt som tusan! EDIT: Har kört med högtryckstvätt på lysena, och har inte visat en minsta tendens till att lossa.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka