lacka kolfiber

Hej! Har sett en riktigt fin kolfiberhuv på Internet, om jag nu skulle få tag på den på riktigt så skulle jag helst vilja lacka den i bilens orginalfärg, då det är den låga vikten (nåja, lägre vikten) och luftintagen jag vill åt och inte den svarta färgen Så min fråga är bara om det bara är att lacka kolfiber eller om färg har svårt att sitta kvar på materialet.. eller dylikt.. Om någon vet några kända problem med lack på kolfiber så medela alltså mig! /Alex



Svar på inlägget: lacka kolfiber



det är inga problem att lacka kolfiber.. Men är inte glasfiberhuv billigare om du ändå bara är ute efter vikt? Kolfiber köper man ju för att det är snyggt också


Jo, men den huven i fråga finns tyvärr bara i kolfiber Sen väger väl kolfiber mindre än glasfiber..? :S Och jovisst, kolfiber är riktigt snyggt, men jag vill hålla min bil så att den inte ser stylad ut, bara dyr (alltså så att den ser ut att vara dyr från fabriken:D)


ok då fattar jag mmjo väger lite mindre men det är nog inte många 100g som skiljer på en huv. men lycka till, gillar rent stuk jag med! Som sagt är det inga problem att lacka kolfiber, får hoppas att ytfinishen är bra från början bara!


kolfiber är allt som oftast klarlackat.. och om det inte är det så är det ändå inga problem att lacka det.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka