Styling till Corolla -77?

Har en kompis som håller på och lagar upp en Toyota Corolla från 1977, och nu undrar han om det över huvudtaget finns någon styling till en sådan? Modellen heter KE30. Jag föreslog att han skulle mäta avstånden mellan hjulhusen, för att se om det finns någon annan bil som har ungefär samma avstånd, så att han skulle kunna köpa såna kjolar. Vad säger ni om det då? edit: han undrar även, om det skulle gå att lägga på någon lätt-trycksturbo, som skulle ladda ca en 0.3 bar?



Svar på inlägget: Styling till Corolla -77?



man stylar inte en corolla från 1977..med kjolar.. titta på gammla celica från typ samma år.. kanske det finns något från dom som passar...


styling delar tror jag ju knappast att det finns, men lite racing tillbehör som glasfiber breddare etc borde ju gå att fixa fram.


Inte vet du var man kan hitta sånt då?


Det finns universala sidokjolar från MDS som möjligt går att använda. De kan kapas i rätt längd sen finns det en extra sats som man sätter över .. syns inte att de är "fixade" för just din polares bil. Har ingen egen erfarenhet av dessa men säkerligen värt en närmre titt .. hemsida: www.mds.se (antar att du redan vet) hepp!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka