Angel Eyes + dimljus = lagligt ?

Jag kanske ska sätta på angeleyes och undrar om jag får som bmw använda dem som positionsljus och köra med dem samtidigt som dimljuset? Om man nu tänker att jag tänker använda dem som positionsljus, ska jag koppla ur de vanliga positionsljusen eller får jag ha både och? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Angel Eyes + dimljus = lagligt ?



ingen som vet?


bmw använder ju angel eyes som positions ljus på sina bilar som är utrustade med de. så de är väl klart att du skulle få. jag satte på ny lycktor med angel eyes på min då byttes positons ljust ut mot ängelögonen näst intill automatiskt då inte inte hade något positions ljuse kvar när jag plockat bort de gamla lamporna. halvljus+dimljus=olagligt såvidare de inte är dimma helljus+dimljus= laglit av någon anledning,du lär dock få många irriterande trafikanter efter dig positionsljus+dimljus= lagligt


Halvljus+dimljus=olagligt när som, inte ens när det är dimma får du ha dessa tända tillsammans.


Orginal angeleyes ja.. ditsatta efteråt är inte lagligt. då jag åkte dit på det.. dom hade ingen vetig förklaring varför. men jag fick stänga av dimljusen.


Men om man då har en BMW där man har gjort en facelift då? Då kan d ju inte va olagligt. Verkar ju skumt. Att ha d i en annan färg d fattar man ju att d e olagligt men annars så kan d ju inte va d.


tackar för alla svar.... nån som vet om man får ha fler än 2st positionsljus?


Jo det får man, dock vet jag inte vart gränsen går. Men på BMW så har man fyra så det är knappast olagligt. Hur som hellst lär ingen säga ngt om det..


Ja å lastbilar har ju ett par stycken.


jodå, de beror ju på om dom är E godkända. Är dom inte E godkända så får dom ju inte vara på bilen bara. krockgrejer å splitter spridning mm som ska vara godkänt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka