Polera insugsrören golf VR6

Hur ska ja gå till väga för att få motorns insugsrör blanka? Några bra knep? någon form av polertrissa eller och nått medel kanske? jag hari ngen aning. Någon som har nån ide? alla förslag är bra förslag. Här är ett exempel och jag hoppas att ägaren inte tar illa upp för att jag visar hans vackra motor rum.



Svar på inlägget: Polera insugsrören golf VR6



dete bara att börja med grovt sandpapper och sedan gå ner i kornstorlek när du kommit till 1400våtslip med olja så kan du ta en tygtrissa med autosol.


Jag kan hjälpa dig med högglanspolering & uppfräschning av motorrummet Kika in på www.improxcustoms.com , & skicka iväg ett mail!


kolla den här kille. han vet vad han sysslar med! http://www.supras.nu/forum/showthread.php?threadid=4001 http://www.supras.nu/forum/showthread.php?threadid=4466


Klockrent. tack tack


Den guiden är helt ovärdelig gällande putsning, billigt och bra.


kolla in min....så bara putsa så det glänser lika mycket som min!* hehe http://www.garaget.org/?car=6386&image=56715





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka