"Styling Butik"

Jag funderar på att öppna upp en styling och kanske biljuds butik i norrköpings området!! Tror ni att efterfrågan är så stor att butiken kommer att funka och gårunt!! Snälla skriv vad ni tycker så jag vet!?!?!? Tack på förhand MvH /Calibra_Makkan



Svar på inlägget: "Styling Butik"



Underground carstyle, BRL, Bra ljud i bil.. kan nog bli lite svårt!


Jo men frågan är hur bra går underground car style? massa handväskor o grejer? känns inte som dom går så bra. Kan bli svårt att hålla nere priserna om man inte ska satsa på små universalprylar så som underground har gjort delvis. ajja jag har ingen aning. //Swecc0


Klart det kan funka. Rätt grejor till rätt priser. En webshop är oumbärlig. Där växer din marknad till ungefär alla som kan läsa svenska/ engelska(?)


Polarn hade "swe style and sound".. fast där blev ju iof inbrott direkt o försäkringen täckte nada.. så va noga med o ha en bra försäkring Ska de gå runt behöver du nog kunna montera skiten också.. att gå till dig ist för o ringa postorderföretaget direkt e ju ganska meningslöst.... billjud e nog bara glömma.. blib æger fett på de området redan ju...Plast som sagt.. montera bygga lacka! kan nog funka.. o jösses sånt drömyrke


Men är du sugen så äre ju bara å försöka men du måste ju hitta en egen nisch på butiken! Måste ju göra något extra för man ska välja just din butik!


SupraM3, att Realcar har bra priser kan jag inte hålla med om. Calibra_Makkan: Att göra reklam är mycket viktigt. Om du kan hålla dina priser vid dessa: www.tuning-zone.pl då tror jag att din webshop kommer bli stor snabbt. Köp nästan alla delar från en och samma tillverkare, du får troligtvis lite rabatt från dom. Kom ihåg att hålla snabb leverans tid, det gillar kunderna. Bra kontakt, snabba svar på mail. Paketera varorna bra då slipper du extra kostnader/tjafs med kunden. Enkel, snabb(servern) och väl gjord hemsida. Namnet på företaget ska vara lätt och man ska kunna komma ihåg det lätt. Lycka till.


SupraM3, ingen aning. Fråga han. Men det flesta varor kostar mer där än på andra platser.


pinsam sida.. står volvo 850 de visar bild på en 745a... inget att rekommendera med andra ord...


Burken: Jepp, dom kan inte engelska så bra heller. Ändå leverar dom utomlands Men priserna är bra, om man kollar till bmw iaf. Har inte kollat på andra märken så mycket.





SupraM3: Ska man åka ända till vingåker bara för att få en del, om man får den billigare på nätet? Det finns många som bygger fina bilar.


Tycker det är viktigt att en butik ser seriös ut på internet också... glo tex på: http://www.hallsjostyling.com/ny_sida/estore/catalog/ Nog för att dom e bra att ha o göra med. men ACK så deras webshop ser illa ut... Mejlade dom för ett halvår sedan o erbjöd mig fixa den.. dock utan svar.....


vem som helst kan ju bygga en bra/fin bil , de gäller att ha kontakter o pengar ,


Räcker gott o väl med de sista du nämde.....


varför inte fundera på linköping istället, tror inte det finns någon som håller på med styling där längre utom mds som är återförsäljare för dalhems. en liten special kanske kunde va att satsa på stereo till lastbilar och snacka med volvo o scania, tycker att kan man lägga en eller ett par mille på ett nytt ekipage så borde dom väll kunna ge dej 20-30 tusen för att montera in något slutsteg, lite schyssta högtalare och en baslåda. har du grejor på lager och gör lite seriös reklam så går det säkert kränga rätt bra med prylar. men på frågan om det går ihop sej så tror jag knappast det men du kan ju försöka räkna på det.


Vad tror ni om namnet "Extreme Style Performance"


Skulle Man åka till norrköping om jag starta butik där?


Om du ska ha tag på leverantörer... kolla in www-dc-ice.ee Riktigt bra priser och fint utbud...


Calibra_Makkan: Namnet låter helt ok, tror en webbutik skulle funka bättre. Kom ihåg att du måste betala hyra till lokaler och andra kostnader om du har en butik. Börja med internet och sen när du ser att det går bra och du har fått in lite pengar, gå vidare till en butik.


låter bra det...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka