Tävling! Helstripning av min Skyline!

Då är det dags för BRL att ta in offerter för en helstripning av min bil. Men jag vill gärna höra lite vad andra tror kommer att bli trenden för 2006. Antingen rita själv på min bil eller så lämna förslag på annan målning, behöver inte vara från en Skyline. Det förslaget som påverkar mig mest belönas med en radiostyrd bil (nej inte Skyline) som jag fått genom BRL (1:10/42 cm/80 km/h). Det enda kravet jag har egentligen är att det får plats/bakas in namn/logor av mina sponsorer någonstans. I övrigt så kan det vara hur vilt som helst. Mvh Håkan



Svar på inlägget: Tävling! Helstripning av min Skyline!



har en tanke.. ska slagga nu, kan drömma lite om den och se hur den blir imorgon om jag får tid över.... Dock, för att underlätta... Vad har du tänkt dig? menar, vill du ha en simpel och så sitter man i timmar för att göra en superdetaljerad så är ju det lite funky =P Tribals? Flames? Spikes? Pinstriping? Urvalet av grejer är stort, vad är ditt intresse?


Sponsorerna är?


Är det inte dom som står på dörrsidorna då? Och framför bakhjulen.


Kanske dags att installera Photoshop i datorn... Vad är det för radiostyrd bil det handlar om? Låter som en snabb rackare.


Jag gillar japanskt, aggressivt, tribals. Gillar denna hjälmen: Mvh Håkan


Sailormoon på huven. ps. Du kan skicka rs bilen till kungälv


Hur länge har vi på oss innan bilen skall lämnas iväg eller att tävlingen är avklarad?


Tja, bara allt sitter på bilen till Elmia, så det är ett tag kvar. Mvh Håkan


Perfekt.. För mitt schema har blivit jävligt fullt nu denna veckan... :S Har du fått in några alternativ ännu då?





Ja, det har kommit in några riktigt bra förslag. Bra som i att gå att använda alltså. Angående sponsorerna så vet jag inte ännu vilka de är, säkra är bl.a. BRL men det har inte så stor betydelse, bara det finns någon plats för att sätta dit dem sen. Mvh Håkan





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka