Lackering av vinge

Som sagt, Vad skulle det kosta i runda slängar att lämna in en vinge för lackering? (Första inlägget/tråden, yeehaa! hej på er...) MVH Rickard



Svar på inlägget: Lackering av vinge



på en lackfirma tar de 1500 till 2000kr. men hör med dom om de kan fixa de (SVART) så får du de för en 1000.


Oh, det var ju inte så farligt tack


det låter dyrt.. vi tar max en tusenlapp för att lacka en vinge..å det är med kvitto vi har minsta debitering 800kr och en spoiler typ en vinge brukar inte hamna mycket över den gränsen..


försiktighet, dammfritt garage, en vettig spruta och lite vax brukar jag köra med.. brukar bli billigast.. lackade nyligen en hel bil för 600:- låter otroligt men jag fick tag i slät svart hammarlack väldigt billigt av en kompis, sen lånade jag lite lacknafta av pappsen.. hammarlack behöver man inte grunda innan eller klarlacka efter, vilket drar ner kostnaderna en bit.. sen var det bara fram med polermaskinen.. o där står jag nu.. får se om de blir bra..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka