lacka golf.

Ja håller på o gör iordning golfen nu ska lacka han röd nu te våren har färg o allt bara funderar på om ja ska ha lackade kofångare/lister eller inte. vad tror ni blir snyggast?



Svar på inlägget: lacka golf.



klart som korvspad att allt ska lackas


lacka allt! en självklarhet...


jag tycker verkligen inte att du ska lacka kofångare, lister osv. det blir inte alls snyggt på golfarna. dom ska vara som dom är.


lacka allt! nej det skall du inte göra, ser ju ut som man har kladdat färg på bilen utan att maskera. Man ska inte måla på allt som inte har bilens färg, ser bara dåligt ut.


Jag håller med... lite grann. Det beror på vilken färg bilen har. En svart bil kan man lacka ned helt utan problem (se min). Men annars så beror det på vilken bil och vilken färg det handlar om. En röd Golf II ska man nog låta bli att lacka ned.. DET blir nog alldeles säkert inte snyggt.. speciellt inte om man har dem gamla stötfångarna.


vad är det för typ av röd? bild på färgen eller liknande färg? met. eller solid?


ja vet inte va de e för röd. fått den gratis står inge på burkarna men de skulle väl va hög blank klar röd.


Hmm... Tja då blir det svårt.. men jag skulle nog säga:Lacka hela och komplitera sedan med svarta detaljer så som lister mm bara för att inte få känslan av mickecorrado sa:





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka