850 titan fälgar på 940??

tja! ere nån som vet i fall man behöver spacers till fälgarna om man vill klämma på ett par 850 R Titan fälgar på sin 940?? :S ja har hört en massa men inget direkt konkret! ere ingen vettig person som har provat o kan säga mej de? isf vilken tjocklek skare va på dom? tänkte bara fråga lite snällt innan man skaffar ett par.. Tack på förhand! //Freddan



Svar på inlägget: 850 titan fälgar på 940??



Dom passar man det är inte samma et så dom bygger för mkt inåt så ja du behöver space plattor tror en kompis hade 1cm space eller något sådant.. hör med en däckförsäljare.. men varför t5r fälgar på en 940? hehe KÖP SUPER DTM:)


okkar.... R titan är extremt snygga och du tycker att han ska köpa dina Super DTM fälgar det är därför du anser att han ska satsa på dem inte sant *skrattar* Vi syns på MSN.


haha pass på den frågan:D nejdå men ja tycker super dtm är snyggare än t5r.. plus att det är lite bredd i super dtm det är de inte i t5r jävla 215.. sån skit:) hehe nej super dtm på röda bilar är najs:)


haha vaddå intern diskussion! hi hi hi... får väl se om man kanske slänger på ett par T5R fälgar bara för att.. moahaha.. elr nåra andra.. de löser sej nog.. har väl fått lite info om dom nu iaf.. tack tack!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka