Nya Audi A4 ABT

kolla va fin den är ! http://www.bytbil.com/images/gperssonbi . 6-1001.jpg http://www.bytbil.com/images/gperssonbi . 6-2061.jpg http://www.bytbil.com/images/gperssonbi . 6-2041.jpg http://www.bytbil.com/images/gperssonbi . 6-2021.jpg



Svar på inlägget: Nya Audi A4 ABT



Kunde svära på att det var en s60 på första bilden.. De 4 slutrören ser bara ditstoppade ut.. Visst det är en fin bil om man har massa småbarn o en ring på fingret. Men i sådana fall skulle jag nog hellre tatt en Saab. Hoppas inte detta ses som "avundsjuka" för det är det inte.


Hur sjutton får du den där till en S60? finns ju INGA likheter mellan dom...


hahah ja håller med Dj_Aleks OCH + den här A4:an är snabbare än Saab... det är ABT med 2.0TQ med 270 hästar 350Nm den drar till 100 på 6.1 medans Saab drar på 6.7


Förövrigt är den sjukt fin!! undrar va tomten säger nästa år om man önskar sig den där


Ser du inga likheter mellan den fronten och S60r fronten så vet jag inte vad du tittar på.. Enda skillnaden jag ser är att huven går lite längre över frontlyktorna och att grillen e fetare.


de stor stor skillnad mellan Audi och Volvo fronten liknar inte alls .. eller ?


Kollar jag extremt fort på första bilden på övre delen av huven och tänker s60.. då kan jag se det..


Jaha nån mer som tycker att den liknar S60 ?


Ja vet inte om ja har så stort synfel men ja ser då inga symmetriska likheter för 5 öre...





Dubbelpost?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka