Volvo-fälgar på en Opel??

Ska köpa 18" till min Zafira som har 5x110 i håldelning.Men många påstår att det går alldeles utmärkt att montera Volvo 5x108 eller 5x112 osså. Andra säger att det går inte alls.Vad anser ni??..



Svar på inlägget: Volvo-fälgar på en Opel??



javisst.... passar ju säkert jättebra... men de matchar väl precisionen på en opel iaf så det gör nog inte så mkt...


Jag och en polare hade mina Volvo FondMetal fälgar på hans Opel Omega kombi Dock så får man ju inte fast dem riktigt 100% men det funkar...


Det finns hjulbultar/muttrar med en lös, excentrisk borrad kona som klarar denna diff+- 2mm på bultcirkel. Är dock viktigt att använda centrumringar i fälgen så att hjulet blir centrerat när det dras åt. Kolla med nån av dom "stora" fälgfirmorna.. Dom har prylar, så det är inga problem... Edit: Har Googlat lite och hittar f.n inte nån som säljer såna, men jag har sett tidigare, och det skrivs om såna i andra forum... Här finns en som säljer! (En lista på div bultar/bilar... )http://www.worldofwheels.se/file/8497/P . modell.pdf


Tack för hjälpen!..


Detta diskuterades precis på opel sport club http://www.opelsportclub.com/forums/sho . hp?t=31558 summan av kardemumman är att det är lugnt sålänge det är flytande konor!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka