850 BakLysen!

Hej! Hittade inget riktigt svar på detta i de andra trådarna. Men i alla fall.. Har en 850 GLT 92, och har fundarat på att byta dessa till 95:ans och frammåt. Passar dessa lyserna rakt upp och ner på 92:an ? I elkontakterna och även i passformen på lyserna ?



Svar på inlägget: 850 BakLysen!



japp


yup, bara att trycka dit.. enklaste nånsin


Nja.. du måste ju byta ut 2 lampor till orange .. annars lär du ju blinka vitt. o köper du gamla lysen får du köpa den lilla tejpbiten för mittenrampen.... går iof med vilken dubbelhäftande tej som helst... ca 2600kr nytt för allt på volvo (den medvente stylaren köper självklart nytt) eller så kan du få tag i ett par från skroten för 1000-1500.


pff wow


Har köpt ett par för 800kr nu, reflexramp + de båda lysena! ska sätta på de imorgon, så till helgen kommer bilder! Tack för alla svar!


Ursäkta? har svårt att översätta dina läten till ljud med någon intressant innebörd.. Kanske du kan försöka igen...


Du får ta o trycka upp din skönhet online här så vi kan kommentera också


den medvetne stylaren lever på snabbmakaroner och ketchup?


hur faen har du råd med ketchup ?





Länge leve ÖverskottsBolagets juice! haha!


Den medvetne stylaren tillverkar grejerna själv! Det är iaf min åsikt... ------ Håller just nu på att fundera fram ett sett att göra fiberoptiks liknande bakljus till en VW bug och en uppsättning diodbakljus till 240


Den medvetne stylaren funderar inte han bygger direkt... fast nu e vi lite offtopic här


Är man smart så funderar man innan man gör något så att man får det resultatet som man söker.. Men som sagt, offtopic


tycker man liver på vatten å knäckebröd:P smör ibland om man har lite pengar över:) Ante *hybq* lycka till nu med baklysena ser fram imot å se dej IKVÄLL:)


Ska lägga upp bilder, när jag kan tvätta utan att det fryser direkt! Hoppas på denna kylan försvinner snart! Men bilder kommer!


Vi väntar med nyfikenhet


Har lagt upp bilder nu! Tyvärr är det en jäv*a massa snö och skit ivägen på bilen. Men man ser det i alla fall, kom gärna med idér man kan göra med bilen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka