Vilken av frontarna är snyggast, skall vara till en Audi 100

Är fundersam på att beställa en ny front te min audi, blir fösta projektet jag börjar på så det skall bli intresant men kan inte riktigt bestämma mig för vilken front som är snyggast. Visserligen är det en fråga som endast jag kan besvara egentligen men kul med lite kommentarer/synpunkter/åsikter. Här är front nummer 1 http://212.214.223.230/shop/catalog/ima . 002030.jpg Här är front nummer 2 http://www.stylexperten.se/shop/images/DC-0666.jpg



Svar på inlägget: Vilken av frontarna är snyggast, skall vara till en Audi 100



Nummer ett tycker ja!


nummer 2 såg lite annorlunda ut så den tycker ja du ska köra på


numero uno helt klart!


1:an.. Rätt vanlig men 2:an såg ju så tråkig ut


som de ovanstående så tycker jag ettan såg bättre ut inte den mest unika kanske, men bättre snygg än ovanlig....


Dem såg ju i princip likadana ut förutom att 2an har en kant nertill, vilket jag tyckte var jävligt coolt! Så jag röstar på 2an!


1'an känns lite för vanlig, och 2'an lite för diskret


Ok intresanta svar på min lilla tråd. Har funderat lite å det lutar nog åt ettan men inget bestämt ännu, har ej fått lönen ännu å det återstår att se hur mycket det blir kvar av lönen till stylingdelar. Men det är alldrig försent att spåna antar jag.


ettan. tvåan såg mysko ut... stor tysk nummer-plåts-hållar-karm i mitten på den.





front 1


Håller med dom flesta andra, röstar åxå på nummer 1, tycker den e riktigt snygg faktist. Mvh


Front två solklart. Sådana bilar ska vara med 'sleepers'


fortfarande inte säker men om man kollar igenom tråden så känns det som man skulle fått tag i en front som är en kombination utav dessa två.


jag tycker tvåan var snyggast


ok då var man lite tvärt imot alla andra men jag tycker faktist att 2an såg vanlligare ut och 1an var klart snyggast så jag röstar på den;)


2an helt klart:D


Jag gillar den diskreta looken på tvåan...


Ingen av dem föll mig riktigt i smaken men jag hade nog gått på första om jag blev tvungen å välja.


Ingen som vet av någon annan front te 100'an som skulle vara något, de två jag har frågat vad ni tycker om är endast de jag har hittat. Annars så luatar det åt att det blir ettan kanske, på styling kompaniet så har dom en bak kjol som jag tror hör ihop med front 1.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka