kjolar & sänkning & styling grejer till peugeot 405

Hej.. hittar nästan ingenting till min 405. ville kolla lite olika kjolar.. och så vill jag sänka den för en billig peng. men hittar inte så mkt.. och så har jag inget varmt garage man kan plocka ner så mkt av bilen å leka.. har min grannes arbete jag kan låna på kvällar å leka med bilen.. men kan inte ha den stående tyvärr.. men till sommaren kan man leka mer ju=) men då vill man köra=) några bra tips på vad man kan göra för nått skoj på en peugeot 405?? några bra sidor med styling m.m på? hittar till alla peugeot bilar nästan utom 405..



Svar på inlägget: kjolar & sänkning & styling grejer till peugeot 405



Kolla på Peugeot sport club. http://www.peugeot-sport-club.com I forumet för styling finns det högst upp en tråd med stylingbutiker, sen ha du länkarkivet och finns nog en del under säljes.


ja jag har kollat lite där.. men jag e inte medlem så dom släpper inte till all information !! men ska bli det sen..!! men tänkte om det fanns nått annat med som man kunde kolla lite på = )


http://realcar.e-line.nu/servlet/us_pyr . st&p=H http://www.scstyling.com/index.php?cPath=30_285_928 samma paket :S http://www.streetperformance-butik.se/ dom har sänknings sats tror jag. dom har lite av varig iallafall http://www.ultimatestyling.se/ lexus lyssen http://jfstyling.e-butik.se/ har med lite av varje inga spolers http://www.jlstyling.se/e-handel.htm har med bara lyssen:S http://www.spoilerkit.se/index.asp?spoi . ;paket=405 ett spoler paket med en fult lackad bil som vissnings bil haha


tack för svaret var lite och titta på ja den visnings bilen var inte den snyggaste haha dom gjorde ju sina egna spoilers !!


varsigod. men man kan inte klaga på priset iallafall även om fägen på bilen inte är något vidare


nej nej.. priset e ju inte fel på färgen e ju bara lacka om.. köper riktig lack och så gör det hemma själv blev bra som fan på en polares.. okay kanske inte blir 100 på alla ställena men man kommer undan billigare





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka