lacka fälgarna?!

jag undrar om det finns någon här som vet ett bra ställe att lacka eller fixa sina fälgar gångbannekanter är inte precis snälla mot fälgar! eller hur !!! finns det någon firma/företag som gör detta och på ett bra och ordentligt sät. jag har hört att fälgfixarna eller silver..... vad dem heter är skit och otrevliga så jag tänker inte vända mig dit, dem i Helsingborg alltså! tack på förhand henrik



Svar på inlägget: lacka fälgarna?!



är fälgfixarna skit? skulle skicka dit mina nämligen.. kan det inte bara vara ett rykte som uppstått för "en" kund inte blev nöjd?..


jag vet inte.. men vad jag fick reda på var det många som inte va nöjda, här nere! men du gör som du vill?! hör av dig när du vet hur du gör!


Om man skall lacka fälgarna i någon färg, vad är då snyggast om man har en röd bil?


VITA- alla gånger!


JO de kanske kan va snyggt


Bör tillägga att detta passar på sportigare standardbilar.Tänk Accord Type R med vita fälgar så förstår man hur jag tänker.Svarta är cool til rätt bil oxå.Crome är inget jag uppskattar trots att jag själv har de...Byter gärna!!!


mina fälgar är där as we speak. så jag hoppas fan dom blir bra. killen som skickade dit dom har alltid skicka sina fälgar dit i många många år å han har aldrig haft något att klaga över sa han så man får väl lita på de. plus att de va åt helvete billigt!


JO sant, har en celica... Har faktiskt funderat på svart... jätt fräckt tycker jag i alla fall


Jag vet ett ställe som fixar fälgar och dom är proffs och har mest erfarenhet av alla fälgfixare..Firman heter Fälgrikt och ligger i Mörarp i skåne..www.falgrikt.se





ja svarta fälgar ser inte hel dumt ut på röda bilar..men jag funderar lite jag med mellan vita eller svarta..men vi får se vad det blir..kanske ta två svarta och två vita *ler*


Du skulle kunna lacka fälgarna svart och sen de tunna ekrarna vit eller tvärtom.. då får du läcker effekt då du kör...


kolla in mina fälgar har gjort det själv utom själva lackeringen. inte så svårt med pulverlack...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka