Stereo. USB och AUX ingång.

Hej jag tänkte köpa en huvudenhet som jag kan ha en dator och koppla in. Är det någon speciell skillnad på ljudkvalitén? jag tycker att det borde låta bättre när hu:n spelar upp själva filerna från mp3n med usb än när den får ljudsignaler via aux och att "förstärka". Eftersom jag tänkte spela upp filmer på datorn så kanske man måste ha aux för att spela upp ljudet i högtalarna ? eller? Oj såg nu att jag skrivir i utseende och styling. Nån kan kanske flytta tråden ?



Svar på inlägget: Stereo. USB och AUX ingång.



47st har läst tråden men ingen som har svarat. Kom igen . nån måste känna nån som känner nån som känner nån som testat? vill gärna ha ett snabbt svar


Du måste ha AUX ingång om du ska få ljudet från dator till stereon. Om du inte använder sån där omvandlare som lägger det på en radio kanal, vet iof inte hur bra dessa är i kvalitet på ljud och sånt..


Jag har testat FM-sändare. Vanlig 250krs variant. Ljudet är skitkasst, minst sagt. Det är helt klart värt att köpa en stereo med aux-in.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka