Färgkod på denna volvo 850in byggd av hk design

som rubriken ovan , nån som vet va den heter och vilket märke på färgen ?Svar på inlägget: Färgkod på denna volvo 850in byggd av hk designär väl en mipa specialfärg om jag inte minns helt fel....


Antar du frågat nuvarande ägaren? http://www.garaget.org/Frejadelling


De är jag som äger den nu , har frågat både han som byggt den och Freja ja köpte den av , men lackeraren har gått bort o ingen vet färgkoden , står på moses i Tollarp nu o är grundad o färdig för motorhuv o vinge skulle lackas om men dom hittar inte färgen


Aha. Annars så går det ju att få färgen avläst hos en färghandlare, och helt enkelt tillblandad igen. Ta med något som har lacken på sig, så ordnar det ju sig.


Ja om det inte är en flerskikt lack. Värt att tänka på eftersom jag antar att ingen vet om just denna är det.


I och för sig, ja där har du ju en poäng.


Ja jag har själv gjort den tabben med en bil jag hämtade i England och skulle lacka om en frontspoiler. Scannade lacken och gav färg till lackeraren. Blev duktigt irriterad på mig själv när jag monterade fronten och det inte stämde överhuvudtaget.


Nu när du säger det. Jag lämnade in en grej till en lackerare, men då var det en solid lack det handlade om.


Duktigt irriterande är det iallafall , tycker mose borde kunna lista ut de men deras kamera säger bara nej nej nej ....

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka