Vad tror ni oom Biltemas trryckslang i motorrummet?

Tjabba Gick lite på Biltema och får syn på en blå tryckslang, den var oljebeständig och blå. Tror ni man kan ha den i motorrummet istället för originalslangarna? Det blir ju "lite" billigare än att köpa på stylingfirmor.



Svar på inlägget: Vad tror ni oom Biltemas trryckslang i motorrummet?



de fungerar säkert . hur mkt kosta den ?


39 kr för 5 meter tror jag. Den måste ju funka!


står det vad dom tål i tryck då ?


Max 12 bar. Vad är det i slangarna?


beror på vad du laddar


under vilken kategori finns dessa?


Dom ska nog funka bra, har själv en rulle hemma som ska ner i motorrummet vart efter. En bekant fyllde sitt motorrum med såna i sin 740 turbo och vad jag vet funkar dom bra där.


Jo det borde vara samma i princip, man kan direkt inte göra en tryckslang på många olika sätt . Vissa saker kan man köpa på Feltema och vissa inte det vet ju alla om.


Varning. Köp inte denna slang om du laddar över 1 bar. Slangen har lätt att smälta och polaren pajjade alla sina, en efter en och han laddade ca 1.2. (Bankörning) Tänk på att den slangen som sitter ditekt på turbon utsätts för enorma påfrestningar i både värme och tryck. Mycket prisvärt att satsa på en bättre slang på detta ställe. Pusssch... Fövrigt så håller volvos orginalslangar hur länge som helst trots 1.7 bar...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka