vart gör jag av nummerplåten?

En fin regskyltshållare o nya fina skyltar *sistnämda kostar bara 120:- har jag för mig..* Det gör nog susen..



Svar på inlägget: vart gör jag av nummerplåten?



köp en miniskyllt för 200:- med reflex och av plast på dekaltrim.se


köp en miniskylt (300 x 110 mm) för 200:- med reflex och av plåt på www.showplate.se


Orka ha massa skruvhål i en seriös front? Det är bara att se till att den hänger rakt i nätet.


Skit i att ha skylten där fram? Bästa och enklaste lösningen. Nu har jag inga uppdaterade bilder på min holk, men när jag väl reggade bilen (hade skitfula temp-plåtar), så fick jag liten skylt bak och stor fram, fan heller att jag sätter den där stora saken fram tänkte jag. Gick hur bra som helst, har flera kompisar som kör utan fram. Jag har blivit stoppad EN gång, och då sa jag bara att jag beställt liten skylt fram för att den stora inte passade i hållaren (det är iofs sant, men hållaren vetefan var jag lagt nu hehe). Att köpa en liten skylt är INGET jag skulle rekomendera, den gör att polisen MÄRKER att man har en fake-plåt. Dom lägger inte märke till om man kör utan för det ser normalt ut.


Att köra utan skylt fram är olagligt och ger 400-800kr böter. Det är olagligt i Sverige, men inte i Sverige enligt EU, så det är bara att betala och glatt överklaga och få pengar och utlägg tillbaka. Vill man inte montera så går det finfint att lägga den i framrutan och säga att det är tillfälligt. Men MilleNs variant är nog ändå bäst. Najja fast den på fyra punkter så sitter den.


finns det inte så man kan beställa Riktiga plåtar av Vv som är mindre än vanliga


galet deras plåtar ser ju inte en korekta ut!!! www.dekalstyling.se där samma typsnitt som vv har används!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka