vad tror ni om att måla vitt här?

ja... jag funderar på hur det skulle se ut. har därför photshoppat lite hafsigt för att se ungefär hur det skulle bli. vad tycker ni andra om detta? om jag skrider till verket, ska jag även måla bakre stötfångaren? o linjerna på sidorna? sitter en röd linje hela vägen runt också. ska jag låta den va kvar tro? såhär ser den ut nu: och såhär kanske det skulle kunna bli: så, vad tror ni? tycker själv sen ser lite cleanare ut i vitt. sen är ju frågan: vad ska man ha för typ av färg för att de ska bli bra? är inte så haj på det här med olika typer av färg.



Svar på inlägget: vad tror ni om att måla vitt här?



Eeh, vilken / vilka bilder.. Testa med http://www.imagehack.com


skumt... syntes på min dator... syns de nu då?


jag ser de skulle skulle bli mycke snyggare


Ja de syns Och ja lacka du, blir mycke bättre... Lacka även den bak + skaffa sidkjolar


tack för åsikter men vad ska man skaffa för typ av lackfärg? finns det inte en massa olika typer? skratta ej, har aldrig lackat ngt så jag är n00b. någon färg som inte viker sig alltför lätt för stenskott etc.


Gå till din lokala bil-lackerar och beställ färg. Slipa, spackla, slipa, grunda, lacka, klarlacka, tror jag,... Den skrapar inte i av kjolarna bara slänga på, hehe.


Yepp, nu syns det.. Skulle bli jäkla frächt.. Åsså ev. de röda stripesen igen, d.v.s. på det vita.. Se bild.


ok, tack ska iväg redan idag o kolla färg o så. jo men tänkte på grusvägar med stora stenar o skit fast å andra sidan... skulle helt klart bli snyggt, så man vet aldrig


Ah lacka helt klart! Skulle nog bli *mycket* snyggare! Kan du hitta ett par vita blinkers också så skulle det nog bli prefekt!





Antingen maskera, eller stripa om med nya..


joo, så sant... ska se om det kan ordnas fram... bra tips


Vad tror du om dessa: finns för 449:- på: http://www.mds.se/?artnr=181511 är det ett bra pris?


Ser ut att kunna bli jäkligt snyggt!


här med vita blinkers. börjar likna ngt


Klockrent, åsså nätgrill.. hehe


hehe, ja visst... varför inte. kan du länka till ngn?


beställde vita blinkers på hova.com


Sen borde du tvätta den oxå :p Skoja bara. Din färg heter Diamond White, gå till en lackfirma så blandar dom iordningen färg åt dig, du ska inte ha klarlack över som någon sa tidigare, då kommer du garanterat få nyansskillnad mot resten av bilen. Bara så att du vet måste du spackla/slipa/spackla/slipa/spackla/slipa/spackla/slipa ap mycke för att få det slätt på stötfångarna. Det är ap mycket jobb. Lycka till


Myske snyggare! do it.. kolla på min 240 den är också ned lackad i fram





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka